Sporten en voeten

Wie wil winnen, moet onderaan beginnen!

 

De voeten zijn  letterlijk de gangmakers bij het sporten, joggen en actief bewegen. Zijn de voeten goed verzorgd en in perfecte conditie, dan zijn sporters sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen!

afbeeldingen/posters-hardloper-4.jpg

Sporters besteden vaak veel aandacht aan hun algehele conditie, techniek, voeding, kleding en schoeisel. Ook voetverzorging wordt steeds meer gezien als het op peil houden van de conditie. Als u vaak sport, ontdekt u
direct het verschil na een behandeling bij de pedicure.

Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.
De pedicure verzorgt uw voeten en kan u adviseren over uw schoenkeuze.

Het assortiment sportschoenen is enorm uitgebreid. Zo kunt u kiezen uit schoenen voor binnen of buiten, voor gras- of kunststofbodems. Elke sport vraagt om een sportschoen die voldoet aan specifieke eisen. Om blessures te voorkomen is het van belang dat u de juiste sportschoenen draagt. Slecht passende schoenen kunnen namelijk vervelende klachten veroorzaken, zoals:
- blauwe nagels
- ingroeiende nagels
- ingescheurde nagels
- kloofvorming op de hielen
- overmatig transpireren
- blaren

Hygiëne
Altijd slippers dragen in natte ruimten, dus ook onder de douche. Dit ter voorkoming van schimmelinfecties via douche of kleedkamer. Na het douchen de voeten goed afdrogen, vooral tussen de tenen.
  
Verzorging
Teennagels zorgvuldig, recht en niet tekort afknippen om ingroei van nageluiteinde te voorkomen. Schone, droge en goed passende sokken dragen. Vervang uw sokken zonodig tijdens de rust. Dit ter voorkoming van blaren en anderszins pijnlijke voeten.

Aarzel niet, en maak een afspraak!

Badhuisplein 2
7772XC
Hardenberg
KvK nr: 08207455
ProVoet nr: 305509

 

BTW nr: NL821315158B01

 

josien@joinforyou.nl
ineke@joinforyou.nl 

 

Tel: 0523-264005